Clickshare CX.jpg

Barco Clickshare Conference

Trådløs tilslutning til mødelokalets AV-udstyr ved BYOD meetings

Barco Clickshare Conference - trådløs videokonference

Ved online BYOD meetings, hvori mødedeltager aktivt tilslutter egen PC til videoudstyr i mødelokalet, har dette hidtil for det meste foregået kablet via HDMI/USB. Dette kan nu gøres trådløst med Barco Clickshare Conference. 

 

Trådløs tilslutning til AV-udstyr er efterhånden blevet forholdsvis moderne, da simple plug-and-play løsninger fjerner kabelrod og fysisk begrænsning på kabellængden. Det der ved mange løsninger hidtil har manglet, er tilslutning til USB-periferier (i.e. kamera) i mødelokalet. Barco Clickshare Conference åbner muligheden for, at mødedeltager i løbet af få sekunder kan tilslutte egen PC til videoudstyr i lokalet vha. en simpel USB-knap.

Barco-Clickshare-conference.jpg

 En af de markante fordele ved Barco Clickshare Conference er ligeledes, at der ikke skal installeres software eller administreres andre applikationer for, at løsningen kan fungere - det er simpelt plug-and-play. Hertil etableres samme brugertilgang i alle møderum, ensbetydende med, at betjeningen af AV-udstyret ensartes

på tværs af alle lokaler, hvilket minimerer behovet for driftssupport. Da Barco Clickshare Conference tillige er et uafhængigt system ift. møderummets resterende AV-udstyr, kan løsningen nemt og enkelt integreres i allerede bestykkede lokaler, medens der omvendt altid kan integreres nyt AV-udstyr til Barco Clickshare Conference på et senere tidspunkt.

3 modeller - CX20, -30 og -50

Barco Clickshare Conference tilbyder 3 forskellige modeller; hhv. Clickshare CX-20, -30 og -50. I CX-20 medfølger én USB-knap medens der i CX-30 og -50 medfølger 2 stk, hvilket medfører, at to mødedeltagere kan dele skærmindhold samtidig. Alle modeller

Barco-Clickshare-Conference-2.jpg

undersøtter 4K UHD opløsning samt Airplay, Google Cast, Miracast mv. I de to større modeller understøttes tillige interaktivitet, hvilket er brugbart i møder med touchskærme og PC'er.

Barco-Clickshare-Conference-3.png

Clickshare CX-20

Clickshare CX-30

Barco-Clickshare-Conference-5.png

Clickshare CX-50

Quick button

Endvidere er der integreret en "quick button" i Barco Clickshare Conference, hvilken medfører mange funktioner. Mødedeltager kan fx vælge, hvilket "vindue" der ønskes at blive delt på skærm/projektor i modsætning til, at hele skrivebordet som standard deles. Hertil kan mødedeltager se en kopi på egen PC af præsentationen, som vises på skærm/projektor. Andre detaljer såsom lydregulering, kamerazoom 

mv., kan ligeledes reguleres herfra. 

Clickshare Collaboration App

Barco Clickshare app kan ligeledes downloades og benyttes på alle enheder (PC, Mac, Android og iOS). Via appen får man adgang til en lang række brugbare værktøjer såsom:

  • Pause: Man kan fryse præsentationen som vises på mødelokalets skærm/projektor, mens man klargør det næste, der skal vises.
     

  • Moderation: Få en forhåndsvisning af alle dokumenter, for at kunne bestemme, hvad der skal deles med de resterende mødedeltagere.
     

  • Lokal visning af præsentation: Få en lokal oversigt over hvad der præsenteres i mødet, for derefter at kunne bestemme hvad der skal deles med eksterne mødedeltagere under et videomøde.

Barco-Clickshare-Conference-8.jpg
Barco Clickshare brochure.png