DSC_8268.JPG

AV-løsninger målrettet jeres sektor

Vi tilrettelægger AV-løsningen og tilhørende -proces under hensyntagen til den enkelte sektors behov

Erhvervssektoren

Vi leverer, installerer og servicerer AV til industri og komplette AV-løsninger til hele erhvervs-sektoren. Løsningerne skræddersyes med henblik på den enkelte kunde, således det specifikke formål/ønske vedrørende AV-løsningen altid imødekommes.  

Undervisnings-sektoren

AV-løsninger har signifikant indflydelse på måden, hvorpå undervisningen afholdes. Den rette AV-løsning bør under-støtte de pædagogiske læringsmål igennem et effektivt og brugervenligt UI (User interface). 

Offentlige institutioner

Den offentlige sektor dækker over mange forskellige institutioner - lige fra plejehjem og kirker til idrætshaller og -anlæg. Vi har mulighed for at tilgå behovet, der hvor det er, og rådgive om den rette løsning under hensyntagen til organisationens ønsker.

 

Kontorhotel, hotel og konference

Kontorhoteller, hoteller og konference-centre har i mange tilfælde et alsidigt behov i henhold til alle aspekter vedrørende AV-løsninger. Udover de tekniske kompetencer anses service-niveauet vitalt for et succesfuldt sam-arbejde. Dette kan vi hjælpe med.

 

Kultur og spillesteder

Komplette AV-løsninger til forsamlingshuse kræver typisk en dybdegående konsultation angående det reelle formål med institutionen. Udover den fundamentale AV-proces kan vi ligeledes rådgive om AV-orienterede nyheder, som understøtter husets genre. 

 

Byggesager og projekter

Vi har den tekniske og industrimæssige know-how til at kunne rådgive om, projektere, installere og servicere AV-løsninger, teleslynge og talevarsling til alle byggeprojekter.