8236 nr 2.jpg

Informationssystemer

Vi kan hjælpe med præcis det system I ønsker, således I har mulighed for økonomisk, funktions- og betjeningsmæssigt at integrere præcis de informationer, der passer jer bedst.

Hvad kan informationssystemer hjælpe vores virksomhed med?

Informationssystemer (det vil sige digital signage) er praktiske, hvor mange mennesker opholder sig eller passerer, fx i receptioner, venteområder osv. Informationssystemer kan benyttes til oplysning – men også til underholdning, medens man venter. 

 

Den forøgede digitalisering, som vi alle oplever, medfører bl.a., at digital kommunikation i højere grad forventes af gæster mv. I samspil med dette bliver nyheder i dag signifikant skræddersyet det enkelte individs behov og ønsker, hvilket medfører, at forudsætningen for istandsættelse af effektiv, digital kommunikation på arbejdspladsen er mere relevant end nogensinde før. 

Digital kommunikation som fleksibelt værktøj 

"Digital kommunikation" er et omfattende begreb, men i essensen er det underliggende formål enkelt: videreformulering af bestemte informationer til bestemte målgrupper. Der findes i dag flere informationssystemer, der tilbyder komplet skræddersyning ned til den mindste detalje i henhold til hvilke konkrete budskaber, som ønskes visualiseret på de valgte informationssystemer. 

Det vigtigste ved informationssystemer er blot, at fleksibiliteten samt de tilhørende funktioner imødekommer virksomhedens ønsker til punkt og prikke, således specifikke skærme og informationer hurtigt kan til- og fravælges i bestemte områder.

 

Der findes mange forskellige informationssystemer, og vi vil med glæde arrangere en demonstration og gennemgang af den løsning, som imødekommer jeres behov og arbejdsstruktur bedst. 

Værd at være opmærksom på

Afhængig af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være værdigivende at have en holdning til følgende ting:

  • Skal budskabet køre i en bestemt tidsperiode fra fx 08:00 - 11:59, medens et andet budskab kører fra 12:00 - 17:00?

  • Hvor mange nyheder skal køre på skærmen samtidig? Hvordan ønskes dette visuelt opdelt?

  • Hvor længe skal skærmen stå tændt (24/7, 16/7, 8/5)?

  • ​​Systemerne kan i mange tilfælde både være cloud-baserede samt on-premise, hvoraf begge scenarier har sine fordele og ulemper. Hvilken løsning findes heraf mest kompatibel med jeres IT-infrastruktur?

  • Skal systemet synkroniseres op imod Outlook, således visse informationsskærme automatisk viser hvilke mødelokaler, der er booket til X tidspunkt?

Vi har erfaring i opsætning og vedligehold af både interaktive informationssystemer og informationskiosker, som fx kan være et berøringsfølsomt display, hvor man kan søge oplysninger.

Vi giver glædeligt en uforpligtende rådgivning om mulighederne samt hvilke løsninger inden for informationssystemer, der vurderes mest værdigivende for jeres virksomhed.