8236 nr 2.jpg

Informationssystemer

Vi kan hjælpe med præcis de informationssystemer I ønsker, således I har mulighed for økonomisk, funktions- og betjeningsmæssigt at integrere præcis de informationer, der passer jer bedst. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med de helt rette informationssystemer.

Hvad kan informationssystemer hjælpe jeres virksomhed med?

Informationssystemer (det vil sige digital signage) er praktiske på steder, hvor mange mennesker opholder sig eller passerer. det kan fx være i receptioner, venteområder osv. Informationssystemer kan benyttes til oplysning – men også til underholdning, mens man venter. 

 

Den forøgede digitalisering, som vi alle oplever, medfører bl.a., at digital kommunikation i højere grad forventes af gæster mv. I samspil med dette bliver nyheder i dag signifikant skræddersyet det enkelte individs behov og ønsker, hvilket medfører, at forudsætningen for istandsættelse af effektiv, digital kommunikation på arbejdspladsen er mere relevant end nogensinde før. 

Digital kommunikation som fleksibelt værktøj 

"Digital kommunikation" er et omfattende begreb, men i essensen er det underliggende formål med digital kommunikation ganske enkelt: Der er tale om videreformulering af bestemte informationer til bestemte målgrupper. Der findes i dag flere informationssystemer, der tilbyder komplet skræddersyning ned til den mindste detalje i henhold til hvilke konkrete budskaber, som ønskes visualiseret på de valgte informationssystemer. 

Det vigtigste ved informationssystemer er dog, at fleksibiliteten samt de tilhørende funktioner imødekommer virksomhedens ønsker til punkt og prikke, således at specifikke skærme og informationer hurtigt kan til- og fravælges i bestemte områder.

 

Der findes mange forskellige informationssystemer, og vi vil med glæde arrangere en demonstration og gennemgang af den løsning, som imødekommer jeres behov og arbejdsstruktur bedst. 

Værd at være opmærksom på

Afhængig af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være værdigivende at have en holdning til følgende ting, når I som virksomhed skal udvælge den bedst egnede løsning inden for informationssystemer:

  • Skal et givent budskab køre i en bestemt tidsperiode fra fx kl. 08:00 - 11:59, mens et andet budskab skal køre fra kl. 12:00 - 17:00?

  • Hvor mange nyheder skal køre på skærmen samtidigt? Hvordan ønskes dette visuelt opdelt på skærmen?

  • Hvor længe skal skærmen stå tændt - skal den stå tændt 24/7, 16/8, 8/5 - eller noget helt fjerde?

  • ​​Systemerne kan i mange tilfælde både være cloud-baserede samt on-premise, hvor begge scenarier har sine fordele og ulemper. Hvilken løsning findes heraf mest kompatibel med jeres IT-infrastruktur?

  • Skal systemet synkroniseres op imod Outlook, således at visse informationsskærme automatisk viser hvilke mødelokaler, der er booket til et givent tidspunkt?

Vi har erfaring i opsætning og vedligeholdelse af både interaktive informationssystemer og informationskiosker, som fx kan være et berøringsfølsomt display, hvor man kan søge oplysninger.

Vi giver glædeligt en uforpligtende rådgivning om mulighederne samt hvilke løsninger inden for informationssystemer, der vurderes mest værdigivende for jeres virksomhed. Kontakt os på telefon 7217 0150 eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular - eller send os en mail på info@best-av.dk.