instore musik.jpg

InStore Musik

Skab stemning og salg med baggrundsmusik 

Baggrundsmusik og InStore Musik til detailsektoren

Vi er eksperter i at tilpasse musikspecifikke målgrupper og miljøer. Vi har mere end 60 års erfaring med baggrundsmusik og er en af landets førende leverandører af business musik og InStore Musik. Vi leverer baggrundsmusik til alt lige fra store kendte detailforretninger til små butikker og varehuse, så uanset hvilken løsning du søger, er du altid i trygge hænder hos os.

Rigtig mange butikker anvender baggrundsmusik til at skabe en god stemning. Rent faktisk er det videnskabeligt bevist, at kunderne bliver lidt længere, når der bliver spillet musik. Baggrundsmusik eller InStore Musik har stor indflydelse på kunders adfærd og indkøbs-mønstre. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Musikpakke (Koda / Gramex)

  • Musikpakke (Rettighedsfri)

Med et månedligt musik abonnement kan du nemt sikre, at der bliver spillet baggrundsmusik i din butik. Vi har et bredt udvalg af forskellige musikgenrer, og med et abonnement hos os har du mulighed for at kombinere musikprogrammer og forskellige genrer, når du skal foretage et musikvalg.

Hvorfor baggrundsmusik?

Oplevelsen af at gå ind i en butik med henholdsvis ingen baggrundsmusik eller omvendt alt for høj musik kan hurtigt være ødelæggende for købsprocessen. I en digitaliseret verden, hvori kunder i højere grad forventer skræddersyet og tilpasset servicering, findes teorien om "nudging" i stigende grad relevans i forretningsmæssig kontekst.

Henover en lang række årtier har adfærdsvidenskaben belyst problemstillingen om, at mennesker har en tendens til at have svært ved at omdanne specifikke ønsker til tilsvarende specifikke handlinger. En effektiv måde at skabe præcis den atmosfære, som går hånd i hånd med det miljø, som jeres butik ønsker at have, er blandt andet at have baggrundsmusik kørende. Mange undersøgelser viser, at baggrundsmusik ikke kun skaber en bestemt stemning i butikken, men faktisk også, at det har en indirekte påvirkning på kundernes humør.

Baggrundsmusik eller InStore Musik i din butik har mange fordele og bærer mange muligheder med sig, da man ved få klik kan ændre musikken og hermed stemningen, som ønskes etableret i butikken. Undersøgelser har fx tidligere vist, at klassisk musik har tendens til at påvirke kundernes køb til den dyrere ende, da associationerne tilknyttet hertil bærer præg af kvalitet. Omvendt påvirkes kunder af musik med højt tempo til at være mere bevidste om, hvorfor de faktisk gik ind i butikken, og hermed bliver kundebesøget mere orienteret om kundens oprindelige formål.

Vil du vide mere om baggrundsmusik?

Ønsker du og din virksomhed at høre mere omkring mulighederne for InStore Musik, så lad os endelig høre fra jer. Vi vil med glæde hjælpe jeres virksomhed med den helt rette løsning.

Tryk her for at læse vores brochure