karberghus klippet.jpg

AV-løsninger til kontorhotel, hotel og konferencer

AV-løsninger understøttet med skræddersyet serviceaftale. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om AV-løsninger til kontorhotel, hotel og konferencer.

AV-løsninger til kontorhoteller

Kontorhoteller og ejendomsselskaber, som drifter forskellige ejendomme samt tilhørende mødelokaler og AV-udstyr, har foruden de tekniske installationer et stort behov for høj fleksibilitet og effektivitet i henhold til servicering. Da der ofte er tale om mange forskellige lokaler på forskellige adresser, er det i samme grad vigtigt at have kendskab til hvilket udstyr, som er på de enkelte filialer. Gennemgange som disse er forholdsvis hurtigt klaret, men skaber omvendt et enkelt overblik for kunden samt leverandøren. På denne måde skal slutbruger ikke beskrive, hvad der potentielt kan være i vejen i et mødelokale, men omvendt blot fejlmelde det enkelte mødelokale, hvorefter teknikeren hurtigt kan fejlsøge lokalet, da der forefindes klart overblik over det installerede udstyr. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om AV til kontorhoteller.

AV-løsninger til hotel

I samme grad har hotelbranchen et højt behov for servicering - også på tidspunkter uden for kl. 07:00 - 17:00. Private og erhvervskunder, som har booket et mødelokale, konferencesal el.lign. med eventuel kort varsel, forventer naturligvis, at mødet kan igangsættes øjeblikkeligt, og at AV-udstyret kan benyttes hurtigt og nemt. Selvom dette selvfølgelig er det klare formål med enhver installation, er man nødsaget til at erkende, at der desværre alligevel er risici for tekniske problemer af den ene eller anden grund. Netop derfor er hurtig servicering afgørende i succesfulde serviceaftaler - og installationer - uanset hvilket tidspunkt på døgnet, det er. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om AV til hotel.

AV-løsninger til konferencer og konferencelokaler

Konferencer (centre og lokaler), som driftes af et selskab med henblik på udlejning til kunder, har ofte behov for signifikant brugervenlighed, således løsningen blot kan igangsættes uden, at slutkunden skal introduceres til betjeningen af løsningen. Dette stiller naturligvis visse krav til betjeningen af AV-løsninger til konferencer - uanset om der er tale om et touchpanel eller et styringspanel med manuelle knapper. Ligeledes er det vigtigt at have in mente, at lokalerne formentlig skal benyttes til forskellige former for møder, hvilket er ensbetydende med, at de installerede AV-løsninger bør have mulighed for at understøtte en lang række funktioner og mødetyper. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om AV til konferencer.