8487 nr 2.jpg

Lydanlæg

Vi leverer og installerer alle typer af lydanlæg med højttalere til alle formål. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med det helt rette lydanlæg.

Lydanlæg skræddersyet til jer

I Best-AV ved vi, hvad der skal til for, at lydløsningen dækker et lokale optimalt, uanset om der er tale om et stort eller lille lokale. Vi leverer og installerer alle typer af lydanlæg og højttalere til alle formål, og det giver vores kunder mulighed for at opnå det helt rigtige lydniveau og den helt rigtige løsning.

Vi har erfaring i opsætning og drift af lydanlæg til erhverv, stadions, sportshaller, danse- og spillesteder, surround anlæg til biografer samt lydanlæg til auditorier, mødelokaler osv.

Faktorer at være opmærksom på ved valg af lydanlæg til erhverv

Implementering af gode lydløsninger til et givent område er dog langt fra udelukkende korreleret med selve lydanlægget. I henhold til f.eks mødelokaler spiller de akustiske egenskaber en signifikant faktor for lydkvalitetens succes og heraf også mødets udbytte og succes. Hårde overflader så som træ og glas (vinduer) kan hurtigt påvirke lydkvaliteten i en negativ retning i og med, at der kommer forøgede lydrefleksioner i mødelokalet. Dette er ensbetydende med, at lyden ikke bliver gengivet lige så nøjagtigt som fra den originale lydkilde. Lydrefleksioner er dog naturlige og svære fuldstændigt at eliminere. Det er grunden til, at det i mange tilfælde er særdeles vigtigt at tage højde for lokalets akustik med henblik på etablering af den endelige lydløsning til et givent lokale.

Selvom der etableres et ideelt lydanlæg i mødelokaler anvendt til fx online møder, kan mødedeltagere i nogle tilfælde stadigvæk opleve forsinket tale grundet problemer med båndbredden. Selvom alle mødedeltagere oplever dette, kan det faktisk stadigvæk "kun" skyldes fx én mødedeltagers svækkede VoIP (IP-telefoni). Fejlfinding og løsning af problemer som dette kan nemt løses via bestemte typer af software, men ikke desto mindre er det en faktor at have in mente, når vi taler om udfordringer med lyd.

Hvad skal jeres lydanlæg bruges til?

I sidste ende er det blot vigtigt at forventningsafstemme, hvad der reelt ønskes af løsningen i forhold til valg af nyt lydanlæg, samt til hvilke formål denne type af løsning skal anvendes. Er det nye lydanlæg til erhverv eller til interne præsentations- og statusmøder, er en forkromet basenhed i lydanlægget næppe en prioritering, som står øverst på listen. Hvis der omvendt er tale om større auditorier, kantiner, fællessale osv., hvor større grupper samles til diverse formål, så er forventningen til lydanlæggets kvalitet samt funktioner formentlig en ganske anden.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Lige fra nysgerrigheden om at høre mere omkring mulighederne til den endelige implementering af løsningen hjælper vi naturligvis meget gerne dig under hele processen. Du er derfor altid meget velkommen til at ringe til os på tlf 7217 0150 eller skrive til os ved at udfylde nedenstående kontaktformular - eller sende os en mail på info@best-av.dk