8487 nr 2.jpg

Lydanlæg

Levering og installation af lydanlæg med højttalere til alle formål

Lydanlæg skræddersyet til jer

Vi ved, hvad der skal til for at lydløsningen optimalt dækker et lokale, uanset om der er tale om et stort eller lille lokale. Vi leverer og installerer alle typer af lydanlæg og højttalere til alle formål, hvilket giver vores kunder mulighed for at opnå det helt rigtige lydniveau.

Vi har erfaring i opsætning og drift af lydanlæg til erhverv, stadions, sportshaller, danse- og spillesteder, surround anlæg til biografer samt lydanlæg til auditorier, mødelokaler osv.

Faktorer at være opmærksom på

Implementering af gode lydløsninger til et givet område er dog langtfra udelukkende korreleret med selve lydanlægget. I henhold til fx mødelokaler spiller de akustiske egenskaber en signifikant faktor for lydkvalitetens succes og ultimativt mødets. Hårde overflader såsom træ og glas (vinduer) kan hurtigt påvirke lydkvaliteten i en negativ retning i og med, at der kommer forøgede lydrefleksioner i mødelokalet, hvilket er ensbetydende med, at lyden ikke bliver gengivet ligeså nøjagtigt som fra den originale lydkilde. Lydrefleksioner er dog naturlige og svære fuldstændig at eliminere, hvilket er hvorfor, det i mange tilfælde blot er vigtigt at tage højde for lokalets akustik med henblik på etablering af den endelige lydløsning.

Selvom der etableres et ideelt lydanlæg i mødelokaler anvendt til fx onlinemøder, kan mødedeltagere i nogle tilfælde stadigvæk opleve forsinket tale grundet problemer med båndbredden. Selvom alle mødedeltagere oplever dette, kan det faktisk stadigvæk "kun" skyldes fx én mødedeltagers svækkede VoIP (IP-telefoni). Fejlfinding og løsning af problemer som dette kan nemt løses via bestemte typer software, men ikke desto mindre er det en faktor at have in mente ved lydudfordringer.

Hvad skal lydløsningen bruges til?

I sidste ende er det blot vigtigt at forventningsafstemme, hvad der reelt ønskes af løsningen, samt til hvilke formål denne skal anvendes. Er det nye lydanlæg til erhverv eller til interne præsentations- og statusmøder, er en forkromet basenhed i lydanlægget næppe en prioritering, som står øverst på listen. Hvis der omvendt er tale om større auditorier, kantiner, fællessale osv., hvor større grupper samles til diverse formål, så er forventningen til lydanlæggets kvalitet samt funktioner formentlig en anden.

Lige fra nysgerrigheden om at høre mere omkring mulighederne til den endelige implementering af løsningen hjælper vi glædeligt under hele processen.