Newline FLEX.jpg

Newline FLEX - Desktop løsning

Løft niveauet med en professionel desktop collaboration-løsning til hjemmearbejdsstationen

Newline FLEX

Skærmproducenten Newline har lanceret en helt ny alt-i-en, desktop collaboration-løsning til hjemmearbejdsstationen. Newline FLEX indbefatter en 27", 4K touchskærm med indbygget Windows Hello, mikrofon, kamera, højtaler samt meget mere. Skærmen er produceret med henblik på hjemmearbejdsstationer og kontorfaciliteter, hvori medarbejdere nemt og bekvemt kan tilslutte egen PC til skærmen, hvorfra de får adgang til en lang række værktøjer, videokonferenceudstyr samt meget mere.

Newline FLEX er et nyt koncept fra Newline, hvori medarbejdere nemt og enkelt kan kommunikere i det digitale arbejdsmiljø fra egen kontorplads. Touchskærme er efterhånden blevet en standardiseret norm, og derfor skal interaktive

enheder, udvikles under hensyntagen til slutbrugerens behov og ønsker. Newline FLEX tilbyder en naturlig touch og skriveoplevelse, medens den medfølgende FLEX pen fungerer flydende med Windows Ink. Man kan tegne over et hvilket som helst dokument på hvilken som helst software, og derfra gemme dokumentet og de tilhørende nye notater, der er blevet lavet. FLEX pennen er magnetisk fastsat på siden af skærmen, og har indbygget 2 stk. "hotkeys", således at man nemt og intuitivt kan skifte til "viskelæder" eller højre-klik funktion.

Skærmens vinkling kan nemt tiltes ind til ønskede position, samtidig med, at "palm rejection" medfører, at pennen kan benyttes i en naturlig skriveposition, uden at egen håndflade interferer skriveprocessen på touchskærmen. På samme måde kan det indbyggede 4K kamera med 120 graders betragtningsvinkel, positioneres til adskillige vinkler. Tillige medfører Windows Hello, at man hurtigt kan låse skærmen op og tilgå ens dokumenter.

Der er indbygget 8 stk. retningsbestemte mikrofoner inklusive ekkokansalering, således uønsket baggrundsstøj fjernes i videomødet. Udover de indbyggede højtalere medfølger ligeledes en mindre subwoofer i skærmen, således lydoplevelsen er i højsædet.

Egen PC kan nemt tilsluttes til Newline FLEX via USB-C, hvorfra der øjeblikkeligt skabes tilslutning til alle skærmens funktioner og værktøjer. Hvis ikke der ønskes kabler på bordet, kan der omvendt tilsluttes SDM for integreret synkronisering. 

Mulighederne er mange, og kan alle tilgås via ét simpelt device uden behov for yderligere udstyr.

Newline FLEX brochure.png

Kontakt os

Best-AV A/S
Fabriksparken 14
2600 Glostrup

T: +45 72 17 01 50
M: info@best-av.dk

CVR: 35486631

  • Facebook
  • Linkedin
best-av logo 9 september 2020.jpg