Fabriksparken EFTER.jpg

Om Best-AV 

Best-AV er førende AV leverandør inden for rådgivning, salg og installation af komplette audiovisuelle løsninger.

Kort om os

Vi er en sammenlægning af over 100 års erfaring som AV leverandør, og vi tager alle opgaver seriøst – uanset om det gælder komplicerede projektopgaver med brug af højt certificerede programmører, et nybyggeri med mange møderum, en skole, som skal have udskiftet en pære på en projektor eller en eksisterende installation, en rådhussal, der skal have nyt mikrofonanlæg eller en virksomhed, som skal have opsat skærme til møderum.

Som AV leverandør møder vi alle vores kunder, hvor de er i forhold til deres behov og krav til den konkrete opgave. Vores erfaring gør, at uanset, om det er økonomien, æstetikken eller noget helt andet, der er afgørende, så får vi det til at lykkes. Opgaven bliver altid løst med kunden i centrum, og at teknikken spiller er en selvfølge, man ikke behøver at tænke på. Vores mission er at være de bedste hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen.

Best-AV er din AV-leverandør

Ved at vælge Best-AV som AV leverandør vælger I i alt enkelthed den bedste AV-leverandør. Hertil ved I desuden at:

  • Løsningen er den rigtige

  • Løsningen sammensættes og monteres som aftalt

  • Vejledning til alle installationer

  • Fuld service på alle installationer (medmindre andet er aftalt)

  • Tæt kundekontakt; I kan altid ringe direkte til os uden at trække et nr. i en telefonkø, netop fordi vi erfarer, at det er kritisk, hvis en løsning (mod alt forventning) pludselig slår fejl

Udover erfaringen og ekspertisen har vi den filosofi, at kunderne, store som små, skal have en fantastisk og unik oplevelse, med det udstyr de køber. Netop derfor gør vi som AV-leverandør utroligt meget ud af at skræddersy hvert enkelt løsning specifikt til jeres behov, da vi er klar over, at alle ikke har de samme behov, budgetter og tilgange til AV. Det er ligegyldigt, om løsningen handler om skærme til møderum, videovægge eller noget helt tredje.

Vi er B&O CI-partner

Vi er officiel erhvervspartner i B&O. Det betyder i praksis, at vi kan levere, installere og servicere B&O-produkter inden for billede og lyd til erhverv.

 

Ønsker du at høre mere om løsninger inden for eller servicering af B&O-produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på info@best-av.dk eller på tlf. 72 17 01 50.
 

Opkøb af virksomhed 

I 2017 opkøbte Best-AV A/S, Metorion Music A/S (nu benævnt Best-Sound A/S), som forsætter som et selvstændigt datterselskab under Best-AV - blot nu med muligheden for at inkludere vores AV kompetencer. Best-Sound A/S har beskæftiget sig med baggrundsmusik og talevarsling siden 1959. Vi er EN54 godkendte og servicerer samt installerer talevarsling og teleslynger over hele landet. 

I og med mange markeder inden for bestemte forretningsområder i højere grad bliver sammenhængende, fandtes det helt naturligt at få inkluderet kompetencerne fra Best-Sound i Best-AV som helhed. Vidensdeling af unik "know-how" er essentielt i AV-branchen, da de teknologiske grænser konstant skubbes i en sektor præget af stigende og overlappende markedsinteresser. Netop af denne årsag er vi ekstremt glade for at kunne tilbyde og rådgive om en lang række palette af skræddersyede services og løsninger, således enhver opgave vil blive tilgået og løst succesfuldt. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, såfremt du skulle have spørgsmål til os som AV leverandør, til skærme til møderum, videovægge eller noget helt tredje.

Yderligere information

Daglig ledelse: 
Jan Andersen, adm. direktør

Carsten Kjær, projektdirektør

Bank:

Sparekassen Kronjylland
 

Revisor:
Revisionsfirmaet Lars Jeppesen

Advokat:

IUNO

Ejerforhold:

Aktieselskab

CVR-nummer:

Best-AV A/S: 35486631

Best-Sound A/S: 55152616