Igangværende projekter.jpg

Igangværende AV projekter

Læs mere omkring nogle af vores igangværende AV projekter. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om vores igangværende projekter.

Illustration: KLP Ejendomme A/S

KLP Ejendomme A/S - Kay Fiskers Plads

KLP Ejendomme er et af de største ejendomsselskaber i Norden, og har attraktive ejendomme i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. På Kay Fiskers Plads i Ørestad er det største guld-certificerede DGNB-projekt i Danmark ved at blive udviklet med KLP Ejendomme som bygherre. Det enorme og ambitiøse projekt, til en værdi af omtrent 1,25 mia. DKK, indbefatter ca. 50.000 m2 kontorareal med 

tilhørende 15.000 m2 parkeringskælder. Den enorme 

kontorejendom indbefatter adskillige faciliteter, som lejerne kan benytte sig af. I denne henseende har der været behov for professionel rådgivning omkring implementeringen af moderne og brugervenlige AV-løsninger til alle bygningens relevante faciliteter såsom mødelokaler, fællesområder, auditorier og meget mere. Best-AV har varetaget rådgivning herom, og skal ligeledes levere, installere og servicere de komplette AV-løsninger til projektet, som forventes færdiggjort i 2021.

KAB - Nyt hovedsæde i Kgs. Enghave

Boligadministrationsselskabet KAB, som udlejer og administrerer ca. 60.000 almene boliger i hovedstads-området, flytter hovedsæde fra de tidligere lokaler på Vester Voldgade til et helt nyopført domicil centralt beliggende på Enghavevej 81 i Kgs. Enghave. Det nye og moderne KAB-hus vil have en størrelse på omtrent 7.400 m2 med plads til 400 medarbejdere. KAB-huset vil blive et mødested for bestyrelser, medarbejdere og kunder fra 

Illustration: Rubow Arkitekter 

hele regionen. I det nye domicil vil der således være adskillige mødefaciliteter mv., hvori der er behov for moderne og brugervenlige AV-løsninger. Til bygningens mange mødelokaler og fællesområder skal der bl.a. installeres projektor- og lærredsløsninger med intelligent rumstyring, videokonference, mødebookingskærme med tilhørende software, videovægge og meget mere. I denne henseende er Best-AV blevet valgt som samarbejdspartner af den komplette leverance, installation og servicering heraf. Projektet forventes færdiggjort i august 2021.

cworld-nyhed.jpg

Illustration: C WorldWide Asset Management

C WorldWide Asset Management - Tre lokaler med spejlløsning

På Dampfærgevej i 2100 København ligger fondsmæglerselskabet C WorldWide Asset Management, som varetager kapitalforvaltning og aktivallokering for danske og udenlandske kunder. I forbindelse med renovering af 5. sal skal Best-AV i et af vores nye AV projekter varetage leverance, installation og servicering på et projekt med tre lokaler. De tre lokaler er indrettet med 

en spejlløsning, som tillige bl.a. har en skjult projektor integreret i loftet for at holde æstetikken i højsædet. De moderne lokaler kan tillige zoneinddeles til ét stort lokale, således man ved større forsamlinger kan distribuere samme signal rundt i alle lokaler samtidig. Herudover vil lokalerne bl.a. få installeret 85" Samsung Flip skærme, Neets 7" touchpanel for betjening, Microsoft Teams Rooms løsninger og mere. Løsningen forventes færdiginstalleret i løbet af første halvdel af 2021.

Møltrup Optagelseshjem - teleslynge og AV-løsning til to multisale

Lidt uden for Herning ligger Møltrup, der er et hjem, hvor mænd kan finde hjælp til at tage livet op på ny. Møltrup Optagelseshjem bygger på et kristent grundlag, og hjemmet betragter sig selv som en del af det frivillige folkekirkelige diakonale arbejde. Mændene betragtes ikke som klienter, men som mennesker, der kommer til Møltrup for at være med til at drive gården.

Billede: Møltrup Optagelseshjem

Som del af en modernisering af AV-udstyret skal Best-AV levere og installere 10 højttalere fordelt på en stor og en lille multisal. I den forbindelse implementeres to mikrofoner, hvor systemet opsættes, så mikrofonerne kan fragtes imellem de to sale, således de kan benyttes begge steder. Lyden fra mikrofonerne kan komme ud i begge sale samtidig, eller lyden kan zoneinddeles. Som en del af projektet har Best-AV allerede leveret og installeret to Ampetronic teleslyngeforstærkere til singleloop samt en Ampetronic teleslyngeforstærker til multiloop. Resten af løsningen forventes færdiginstalleret i første kvartal 2022.

sekura cabins kopier.jpg

Billede: Sekura Cabins

Sekura Cabins - løsning til reception, kantine  og mødelokale

På Clausholmvej i Randers ligger Sekura Cabins, der er specialiseret i design, udvikling og fremstilling af kundetilpassede kabiner til rendegravere, frontlæssere og lignende entreprenørmaskiner. I forbindelse med en modernisering af virksomhedens AV-udstyr er Best-AV valgt som samarbejdspartner til at levere og installere en omfattende AV-løsning. Denne løsning omfatter blandt 

andet en digital receptionsløsning indeholdende touchskærm til gæsteregistrering, unikt skærmdesign og printer. Herudover en løsning til kantinen indeholdende to 75" skærme med højttalere og Neets-panel. Endelig omfatter løsningen også en totalløsning til virksomhedens møderum - en løsning der blandt andet omfatter 65" skærme og Yealink videobar. Alt sammen naturligvis både leveret og installeret af Best-AV. Løsningen forventet færdiginstalleret i sensommeren 2021.

Ishøj Bibliotek - AV-løsning med billede og lyd

Ishøj Bibliotek er beliggende centralt på Ishøj Store Torv lidt syd for København. Udover de gængse tilbud, der typisk findes på landets biblioteker i form af blandt andet udlån af bøger, afholder Ishøj Bibliotek et større antal arrangementer for kommunens borgere. I forbindelse med modernisering af bibliotekets AV-udstyr faldt bibliotekets valg af samarbejdspartner på Best-AV. Projektet omfatter  levering og installation af billede og lyd i form af bl.a.

Billede: Ishøj Bibliotek

projekter og lærred. Løsningen komplementeres af Barco ClickShare samt Neets touch panel. Herudover suppleres løsningen af Bose forstærker og højttalere samt mixer, mikrofon og rack mm. Løsningen forventet færdiginstalleret i sensommeren 2021.

roedovre-gymnasium.jpg

Billede: Rødovre Gymnasium

Rødovre Gymnasium - Promethean-tavler og optimering af kabelbelastningen

Rødovre Gymnasium er beliggende i Region Hovedstaden. Gymnasiet blev opført i 1958 som det første gymnasium på Vestegnen. Det er tillige det største gymnasium på Vestegnen og ligger i et parcelhuskvarter ikke langt fra Rødovre Station. Bygningen er opført i ét plan af mursten og tegnet af arkitekt Axel Mohr i 1957. Som første del af et projekt har Best-AV i juli 2021 flyttet fire hæve/sænke tavler

længere ud fra væggen, samtidigt med at der er udskiftet kabelkanaler med henblik på at lette  kabelbelastningen. Der er hermed gjort klar til anden del af projektet, når der i august 2021 skal leveres og installeres nye Promethean tavler.

Gymnastikkens Hus - omfattende lyd-løsning

Gymnastikkens Hus er et byggeprojekt ved  Holmegårdshallen i Kokkedal. Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S, og det er BASE Erhverv A/S, som skal bygge Gymnastikkens Hus. Gymnastikkens Hus på ca. 1.700 m2 indrettes med trampoliner, springgrave og andet gymnastikudstyr. Som supplement til byggeriet renoveres og indrettes Holmegårdshallen som en del af Gymnastikkens Hus med

Illustration: Fredensborg Kommune

gymnastik- og rytmesal, opvarmningsfaciliteter, toiletter og et venteareal til forældre og andre gæster. Den første del af Gymnastikkens Hus - den nye hal - ventes klar til brug i november 2021. Den anden del - renoveringen af Holmegårdshallen - ventes afsluttet i løbet af foråret 2022, hvorved det samlede projekt Gymnastikkens Hus kan indvies i foråret 2022. I forlængelse af byggeriet er Best-AV samarbejdspartner på AV-løsningen. AV-projektet omfatter blandt andet en fælles matrix løsning til husets teknikrum samt en omfattende løsning med forstærkere og højttalere til de fem haller og opvarmningsområdet.