Sennheiser TeamConnect 2.jfif

Sennheiser Team Connect Ceiling 2

Effektive og dynamiske loftmikrofoner til mødelokalet. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre mere om Sennheiser.

Sennhesier Team Connect Ceiling 2

Sennheiser Team Connect Ceiling 2 er kraftfulde loftmikrofoner, som med patenteret, beamforming teknologi, er et markedsledende produkt indenfor lydløsninger. Sennhesier har udviklet en konfigurerbar algoritme, ved navn TruVoicelift, som er integreret i Team Connect Ceiling 2 loftmikrofoner. TruVoicelift medfører, at Team Connect Ceiling 2 kan udøve fleksible og avancerede zoneinddelinger samt skelne herimellem klart og tydeligt.  

Disse loftmikrofoner og deres avancerede konfigurationsmuligheder medfører, at bestemte områder af et møderum kan indstilles som "primær zone", og dermed vil enhver, som taler i dette område blive prioriteret af disse loftmikrofoner i modsætning til personer, som står udenfor. Der kan indreguleres 5 stk. zoner, som gør det markant nemmere at definere bagved-liggende støj, som ønskes filtreres fra i opkaldet.

Team Connect Ceiling 2 loftmikrofoner kan indbygges direkte i loftet, eller omvendt hænge ned i wires/nedsænket beslag. Disse loftmikrofoner kan ligeledes forbindes via analoge eller digitale Dante-audio outputs til ethvert konferencesystem. På denne måde kan løsningen implementeres i eksisterende AV-løsninger, hvis der fx "kun" er behov for optimeret lyd og ikke billede.

loftsmikrofoner.jpg
loftmikrofoner-3.jpg

Disse loftmikrofoner installeret nemt via PoE, medens en Open Media Control-protokol (API) muliggør individuelle justeringer. Team Connect Ceiling 2 er ideel i (mellem)store mødelokaler (ca. 50 - 60 m2) med plads til 14 - 16 mødedeltagere. De integrerede retningsbestemte loftmikrofoner er specifikt designet med henblik på installation i loftet, og kan således nydeligt integreres i ethvert miljø, medens talelyden bliver transmitteret sublimt uafhængig af siddepladsen rundt om bordet.

Med sine 28 kondensatorkapsler, der er intelligent forbundet via en DSP-matrix, dækker Team Connect Ceiling 2 hele rummet; signalbehandlingen finder sted i selve mikrofonen. Afhængig af signalniveauet genkender loftmikrofonen nøjagtigt, hvor højttaleren er placeret i rummet og “fokuserer” på det tilsvarende område i form af en mikrofonstråle. Andre områder svækkes i overensstemmelse hermed. Mikrofonen tilbyder dynamisk "beamforming", hvilket betyder, at 

mikrofonen ikke behøver, at blive tilpasset forskellige siddepladser eller ændringer i antallet af personer under mødet. Systemet er derfor ideelt til fleksible samarbejdsscenarier eller ”ad hoc lokaler". Således udnyttes mødelokalet bedst muligt, da mødedeltagerne kan bevæge sig frit rundt og tale i rummet, uden behov for omkonfigurering af mikrofonindstillingerne.

loftmikrofoner-4.jpg

Illustration af Sennhesier Team Connect Ceiling 2, som automatisk fokuserer på den aktive taler i lokalet

Når der installeres Sennhesier udstyr, kan Sennhesier Control cockpit benyttes som central software til nem håndtering, kontrol og vedligeholdelse af hele systemet. Det er et brugervenligt softwaresystem, som til enhver tid giver overblik over alle enheder forbundet på netværket. På denne måde kan man få vist statusinformationer på de forskellige enheder, samt indstille én eller flere af disse nemt og intuitivt. Dashboardet åbner mulighed for fjernkontrol og regulering af fx Team Connect Ceiling 2, meddelelsestjenester og meget mere.