rulletrappe.jpg

Talevarsling

En effektiv alarmering via et talevarsling anlæg sikrer en hurtig evakuering. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med talevarsling.

Talevarsling anlæg til præcis jeres behov

Vi er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling og kaldeanlæg. Som leverandør og installatør sikrer vi, at vores talevarsling anlæg og de indtalte evakueringsbeskeder altid når frem til dine kunder og medarbejdere i klar og tydelig tale, så alle modtager og forstår budskabet. 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. Et talevarsling anlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af dine bygninger og områder og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Ofte associerer man kaldeanlæg med idrætshaller, svømmehaller, sygehuse og stationer, men det er nærliggende at implementere et talevarsling anlæg i f.eks virksomheder, hvor der kan opstå et akut behov for at varsle medarbejdere og kunder  fordelt på flere etager og kontorer på én og samme gang.

Vi kan som leverandør og installatør sammensætte et kaldeanlæg til lige netop din forretning eller virksomhed, hvad enten den er stor eller lille. Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarsling anlæg og kaldeanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning - også hvis det omhandler servicering af dit eksisterende talevarsling anlæg.

Kaldeanlæg - musik

Et kaldeanlæg fra Best-AV og vores datterselskab Best-Sound kan i daglig brug også anvendes som et musik- og kaldeanlæg i din butik eller din virksomhed. Eksempelvis kan det bruges til afspilning af diverse musikprogrammer, reklamemeddelelser og mikrofonkald til f.eks. personale eller kunder. Vores talevarsling anlæg er endvidere forsynet med et antal specielle kredsløb, der kan forprogrammeres helt ned i detaljen med indtalte beskeder, som f.eks. “en medarbejder til kasselinjen" og lignende meddelelser. Som tillæg til dette kan kredsløb fjernkontrolleres fra et eller flere steder.

Hvis du vil vide mere

Ved at klikke i linket, som du finder herunder, kan du læse mere om kaldeanlæg og talevarsling. Vi vil altid meget gerne hjælpe dig, hvad enten det handler om rådgivning, levering eller installation af dit nye anlæg. Du er derfor også altid meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 7217 0150, på mail info@best-av.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular, hvis du har spørgsmål til kaldeanlæg eller talevarsling. 

Tryk her for at læse vores brochure.