rulletrappe.jpg

Talevarsling

En effektiv alarmering sikrer en hurtig evakuering

Talevarsling anlæg til præcis jeres behov

Vi er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling og kaldeanlæg, og med installation af dette sikrer vi, at vores talevarsling anlæg og de indtalte evakueringsbeskeder når frem til kunder og medarbejdere i klar og tydelig tale. 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand osv. Et talevarsling anlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af bygninger og område og minimerer risikoen for, at der opstår panik.

Ofte associerer man kaldeanlæg med idrætshaller, svømmehaller, sygehuse og stationer, men det er nærliggende at implementere et system i f.eks virksomheder, hvor der kan opstå et akut behov for at varsle medarbejdere og kunder  fordelt på flere etager og kontorer på en gang.

Vi kan sammensætte et anlæg til netop din forretning eller virksomhed, hvad enten den er stor eller lille. Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af varslingsanlæg og kaldeanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning - også hvis det omhandler servicering af dit anlæg.

Kaldeanlæg - musik

Et varslingsanlæg fra Best-AV og Best-Sound kan i daglig brug også anvendes som et musik- og kaldeanlæg. Eksempelvis kan det bruges til afspilning af diverse musikprogrammer, reklamemeddelelser og mikrofonkald til f.eks. personale eller kunder. Vores talevarsling anlæg er endvidere forsynet med et antal specielle kredsløb, der kan forprogrammeres med indtalte beskeder, som f.eks. “en medarbejder til kasselinjen" osv. Kredsløb kan fjernkontrolleres fra et eller flere steder.

Hvis du vil vide mere

Ved at klikke i linket, som du finder herunder, kan du læse mere om kaldeanlæg og talevarsling. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 7217 0150, på mailen info@best-av.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular, hvis du har spørgsmål. 

Tryk her for at læse vores brochure.