rulletrappe.jpg

Talevarsling

En effektiv alarmering sikrer en hurtig evakuering

Talevarsling anlæg til præcis jeres behov

Vi er en af Danmarks førende leverandører af talevarsling og med installation af dette sikrer vi, at vores varslingsanlæg og de indtalte evakueringsbeskeder når frem til kunder og medarbejdere i klar og tydelig tale. 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand osv. Et talevarsling anlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af bygninger og område og minimerer risikoen for, at der opstår panik.

Vi kan sammensætte et varslingsanlæg til netop din forretning, hvad enten den er stor eller lille. Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af varslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning.

Kaldeanlæg - musik

Et varslingsanlæg fra Best-AV og Best-Sound kan i daglig brug også anvendes som et musik- og kaldeanlæg. Eksempelvis kan det bruges til afspilning af diverse musikprogrammer, reklamemeddelelser og mikrofonkald til f.eks. personale eller kunder. Vores anlæg er endvidere forsynet med et antal specielle kredsløb, der kan forprogrammeres med indtalte beskeder, som f.eks. “en medarbejder til kasselinjen" osv. Kredsløb kan fjernkontrolleres fra et eller flere steder.

Tryk her for at læse vores brochure om talevarsling

Kontakt os

Best-AV A/S
Fabriksparken 14
2600 Glostrup

T: +45 72 17 01 50
M: info@best-av.dk

CVR: 35486631

  • Facebook
  • Linkedin
best-av logo 9 september 2020.jpg