TEleslynge.JPG

Teleslynge

Skab bedre lydforhold med installation af en teleslynge eller et teleslyngeanlæg

Teleslyngeanlæg eller mobil teleslynge tilpasset rummets indretning

En mobil teleslynge eller et teleslyngeanlæg benyttes som en effektiv hjælp til hørehæmmede, men en mobil teleslynge kan også fungere som et redskab til alment hørende. En teleslynge er et lydteknisk hjælpemiddel, som sender et givent signal til et trådløst modtagerapparat (det kan således f.eks. være et høreapparat eller en øresnegl med en indbygget telespole).

Når et rum på et givent tidspunkt forsynes med en teleslynge eller et teleslyngeanlæg, lægger man i praksis en slynge rundt i et ønsket område eller felt. Når modtageren, der skal modtage lyden fra anlægget, herefter befinder sig inden for området for en teleslynge, opfanger modtagerapparatet de udsendte signaler og videregiver dem herefter som lyd til gavn for modtageren.

En teleslynge er af denne årsag et meget diskret og effektiv værktøj til både offentlige og private organisationer og virksomheder. Et teleslyngeanlæg kan således installeres meget diskret og bruges derfor med stor succes i f.eks. konferencerum, mødelokaler eller foredragssale. Ved at installere et teleslyngeanlæg i rummet sikrer man, at alle deltagere med nedsat hørelse også er sikret en god lydoplevelse i forbindelse med arrangementer af enhver karakter, hvad enten det drejer sig om tale, lyd fra video eller fra musik.

Teleslynge eller teleslyngeanlæg - vi leverer, installerer og servicerer

Vi sørger altid for en professionel og smidig levering, og vi står for både design, projektering og installation, hvad enten det er på egen hånd - eller i samarbejde med jeres egne håndværkere, hvis I måtte ønske dette. Herudover servicerer vi også løsninger til både private og offentlige virksomheder og organisationer.

 

Vi leverer teleslyngeanlæg i alle størrelser fra små transportable anlæg til større anlæg på flere tusinde kvadratmeter, hvor sidstnævnte kan være delt op på et multianlæg. Et teleslyngeanlæg kan derudover effektivt kombineres med et musikanlæg, højttalersystemer, trådløse mikrofoner og mange andre typer af platforme.

Vil du vide mere om mobil teleslynge eller teleslyngeanlæg? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os på 7217 0150 eller på info@best-av.dk.  

 

Klik her for at læse mere i vores brochure.