TEleslynge.JPG

Teleslynge

Skab bedre lydforhold med installation af en teleslynge eller et teleslyngeanlæg. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med valg og installation af teleslynge.

Teleslyngeanlæg eller mobil teleslynge tilpasset rummets indretning

En mobil teleslynge eller et teleslyngeanlæg benyttes som en effektiv hjælp til hørehæmmede, men en mobil teleslynge kan også fungere som et redskab til alment hørende. En mobil teleslynge er et lydteknisk hjælpemiddel, som sender et givent signal til et trådløst modtagerapparat (det kan således f.eks. være et høreapparat eller en øresnegl med en indbygget telespole).

Når et rum på et givent tidspunkt forsynes med en teleslynge eller et teleslyngeanlæg, lægger man i praksis en slynge rundt i et ønsket område eller ønsket felt. Når modtageren, der skal modtage lyden fra anlægget, herefter befinder sig inden for området for en teleslynge, opfanger modtagerens apparatet de udsendte signaler og giver dem herefter videre som lyd til gavn for modtageren.

En mobil teleslynge er af denne årsag et meget diskret og effektivt værktøj til både offentlige og private organisationer, institutioner og virksomheder. Et teleslyngeanlæg kan således installeres meget diskret og bruges derfor med stor succes i f.eks. konferencerum, mødelokaler, auditorier eller foredragssale. Ved at installere et teleslyngeanlæg i et givent rum sikrer man således, at alle deltagere med nedsat hørelse også er sikret en god lydoplevelse i forbindelse med arrangementer af enhver karakter, hvad enten det drejer sig om tale via mikrofon, lyd fra video eller lyd fra fra en kilde med musik.

Teleslynge eller teleslyngeanlæg - vi leverer, installerer og servicerer

Vi sørger altid for en professionel og smidig levering, og vi står for både design, projektering og installation, hvad enten projektet skal udføres på egen hånd - eller om projektet skal udføres i samarbejde med jeres egne håndværkere, hvis I skulle have ønske dette. Herudover servicerer vi naturligvis også løsninger til både private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer.

 

Vi leverer teleslyngeanlæg i alle størrelser fra små transportable anlæg til større anlæg på flere tusinde kvadratmeter, hvor sidstnævnte kan være delt op på et multianlæg. Et teleslyngeanlæg eller en mobil teleslynge kan derudover effektivt kombineres med et musikanlæg, højttalersystemer, trådløse mikrofoner og mange andre typer af platforme.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Vil du vide mere om mobil teleslynge eller teleslyngeanlæg? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os på 7217 0150, ved at sende os en mail på info@best-av.dk eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Klik her for at læse mere i vores brochure.