TEleslynge.JPG

Teleslynge

Skab bedre lydforhold med installation af teleslynge

Teleslyngeanlæg tilpasset rummets indretning

Et teleslyngeanlæg benyttes som hjælp til hørehæmmede, men det kan også fungere som et redskab til alment hørende. En (mobil) teleslynge er et lydteknisk hjælpemiddel, som sender et givent signal til et trådløst modtagerapparat (det kan f.eks. være et høreapparat eller en øresnegl med en indbygget telespole).

Når et rum forsynes med et teleslyngeanlæg, lægger man en slynge rundt i et ønsket område eller felt. Når modtageren befinder sig inden for slyngens område, opfanger modtagerapparatet de udsendte signaler og videregiver dem som lyd til gavn for modtageren.

En (mobil) teleslynge er meget diskret og effektiv. Et teleslyngeanlæg kan installeres meget diskret og bruges med stor succes i f.eks. konferencerum, mødelokaler eller foredragssale. Ved at installere et teleslyngeanlæg i rummet sikrer man, at alle deltagere med nedsat hørelse også er sikret en god lydoplevelse.

Vi sikrer altid en professionel levering, og vi står for både design, projektering og installation, enten på egen hånd eller i samarbejde med egne håndværkere. Vi leverer teleslyngeanlæg i alle størrelser fra små transportable anlæg til større anlæg på flere tusind kvadratmeter, sidstnævnte delt op på et multianlæg. Et teleslyngeanlæg kan effektivt kombineres med et musikanlæg, højttalersystemer, trådløse mikrofoner og mange andre platforme.

Tryk her for at læse mere i vores brochure om teleslynge.

Kontakt os

Best-AV A/S
Fabriksparken 14
2600 Glostrup

T: +45 72 17 01 50
M: info@best-av.dk

CVR: 35486631

  • Facebook
  • Linkedin
best-av logo 9 september 2020.jpg