tv-studie.jpg

TV-studie

Et TV-studie er ikke længere forbeholdt TV-stationerne men er i højere og højere grad en naturlig del af udstyret i de virksomheder, der ønsker at begå sig online. Kontakt os på tlf. 7217 0150 eller på info@best-av.dk for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med TV-studie.

Muligheder inden for TV-studie

Det er blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at lave webinarer og Youtube-kanaler. Derfor er det også en logisk udvikling, at det bliver mere og mere almindeligt for virksomheder at have deres eget TV-studie. For mens det for blot få år siden var forbeholdt TV-stationerne at have et egentlig TV-studie, er det i takt med teknologiens fortsatte udvikling blevet muligt at etablere et professionelt TV-studie for et relativt beskedent beløb.

Mulighederne er mange, og reelt set er det kun fantasien, der sætter grænser, når en virksomhed ønsker at implementere et TV-studie. Det er for de fleste nærliggende i første omgang at tænke på kamera og mikrofon, når de ønsker at lave optagelser. Men også en god lyssætning er afgørende, når du ønsker at professionalisere dine optagelser, og som det er tilfældet med både lyd og billede, findes der et væld af muligheder inden for lyssætning, når du skal vælge det helt rette AV-udstyr. 

I Best-AV har vi gennem de senere år udviklet en stor ekspertise i levering, installation og servicering af TV-studier, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Det betyder, at vi som samarbejdspartner kan rådgive dig til den mest optimale løsning, der både modsvarer jeres behov og økonomiske rammer.

Ønsker du at høre mere omkring TV-studie?

Vi tager altid glædeligt en uforpligtende dialog, hvori vi kan fortælle mere om løsninger, der er tilpasset præcis jeres virksomhed og jeres behov. Uanset om der er tale om et konkret ønske eller blot nysgerrighed for at høre mere, er du altid meget velkommen til at kontakte os ved at udfylde nedenstående formular eller kontakte os på tlf. 7217 0150.